Workshops

    Workshops – bijeenkomsten

Meditatieavonden – rusten in Zijn

Heb je al enige meditatie ervaring? Mediteer jij al een tijdje, maar vind je het lastig om er structureel tijd voor in te ruimen? Vind je het fijner om in een groep te mediteren en gebruik te maken van het groepsveld dat ontstaat?
Ook als je onbekend bent met meditatie ben je van harte welkom om mee te doen. Er zal alleen geen uitgebreide instructie zijn. Daarvoor kun je een individuele afspraak maken als je daar behoefte aan hebt.

Ik leid de meditatie in en dan mediteren we doorgaans in stilte, twee keer een blok van 20 minuten. Tussen door is er thee met wat lekkers en ruimte voor uitwisseling.

Open inschrijving

Wanneer:                   elke donderdagavond van 19.30 – 20.45 uur (m.u.v. 16/5 en 23/5)
Vorm:                          aandachtsmeditatie – stiltemeditatie
Groepsgrootte:         max. 8 personen
Aanmelding:             via contactformulier of telefoon / whatsapp minimaal 24 uur van tevoren, 06-13885908
Kosten:                       10 euro per losse bijeenkomst, 45 euro voor strippenkaart van 5
                                      bijeenkomsten, 1e keer 5 euro
Waar:                           Korenmolen 60, Harmelen

Er zijn stoelen aanwezig om op te zitten. Wil je liever op een meditatiekussentje zitten, neem dat dan zelf mee. Ook als je liever op een matje ligt. Graag sloffen meenemen. Vanwege beperkte parkeerruimte is het het handigste om met de fiets te komen.

Nieuw!

Je kunt nu ook bij mij terecht voor  Access Bars workshops waarin je zelf kunt leren hoe je een Access Bars behandeling geeft. In 1 dag leer je de 32 punten en krijg je achtergrondinformatie. Ik werk met kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht.
Je krijgt een certificaat en je bent na de training Access Bars practioner. Na die dag kun je zelf aan de slag met het geven van behandelingen aan familie, vrienden of in je praktijk. De kosten van de workshop verdien je heel snel terug!

De data voor de komende maanden:

donderdag 28 februari 2019
zaterdag 16 maart 2019
zaterdag 6 april 2019

Eerste keer Bars workshop 300 euro, herhaling 150 euro. Kinderen t/m 14 jaar gratis, 15 t/m 17 jaar 50 % korting. (De prijzen zijn vastgesteld door de Access Counsciousness organisatie)

En wil je samen met je vriend(in)(nen) of kind een workshop volgen, in overleg een datum prikken is natuurlijk mogelijk (min 2 personen).