Praktijkinformatie

   


Praktijkinformatie

“Over Innana, godin die hemel en aarde verbindt. Zij die afdaalt in de onderwereld en daar licht brengt zodat ook de bovenwereld lichter en vreugdevoller wordt. Innana is ook In-Nanna, in de oermoeder, het scheppingsveld van onvoorwaardelijke liefde.”


Praktijk Innana

Energetische & lichaamsgerichte coaching en meditatie
Jacqueline Thevissen
Korenmolen 60
3481 AW HARMELEN
06-13885908
Mail via contactformulier
KvK 71240683


Tarieven per 1 augustus 2021

Als je een afspraak hebt en jij of je huisgenoten zijn positief getest op Corona of zijn (nog) niet getest maar hebben last van klachten zoals verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, oorpijn, geur/smaakverlies en / of koorts verzet dan je afspraak naar een later tijdstip!

Praktijk Innana is momenteel i.v.m. de Covidregels helaas alleen geopend voor coaching en opstellingen waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Kennismakingsgesprek:                gratis

Individuele sessie Access Bars®:
Sessie 1,5 uur:                                            90 euro
Transformatie Pakket van 3 sessies:    250 euro
Je mag een sessie uit het pakket ook cadeau doen aan iemand anders.

Bij kinderen en jongeren t/m 16 jaar duurt een sessie korter. De prijs is dan 70 euro per sessie.

Energetische & lichaamsgerichte coaching:
Sessie max 2 uur:                                       120 euro  
Transformatie Pakket van 3 sessies van 2 uur:  333 euro 

Verlenging sessie: 25 euro per half uur

Herverbinden – reconnectie:
Twee sessies van 75 – 90 min                  222 euro
Pakket van openende sessie & herverbinding, 3 sessies: 333 euro

Telefonisch / online consult:
per 30 min                                                    25 euro

Op verzoek is ook een wandel coachingsessie mogelijk. Bij voorkeur wandelen we in het gebied bij kasteel Haarzuilens. Een wandelsessie is max. 1,5 uur min en kost 90 euro

Workshops of meditatiebijeenkomsten:
Voor tarieven en voorwaarden zie op pagina workshops.


Overige informatie en voorwaarden

 • Afzeggen van een reeds gemaakte afspraak voor een individuele sessie kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Daarna dient de gereserveerde tijd gewoon betaald te worden. Als je een afspraak hebt en jij of je huisgenoten zijn positief getest op Corona of zijn niet getest maar hebben last van klachten zoals verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, oorpijn, geur/smaakverlies en / of koorts verzet dan je afspraak naar een later tijdstip! Ook als het binnen 24 uur is. Jouw gezondheid en die van mij en mijn gezinsleden gaan voor en voorlopig hanteer ik dan de 24 uurs regeling niet.
 • Sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar.
 • Betalingswijze:  via mobiel betaalverzoek of contant.
 • De praktijkruimte is schoeiselvrij. Graag sloffen of warme sokken meenemen. Je schoenen kun je na binnenkomst uittrekken en in de hal neerzetten.
 • Sessies zijn intensief en werken na. Drink veel water op de dag en de dagen erna. En als het mogelijk is zorg dat je na de sessie niet meer zo veel hoeft en wat tijd voor jezelf hebt.

Preventie in de Praktijk m.b.t. Covid-19. In deze Coronavirus periode wil ik je vragen om met het volgende rekening te houden:

 • Was je handen met zeep na binnenkomst in het toilet. Je kunt ze afdrogen met de aanwezige wegwerphanddoekjes. Op de trap naar boven staat desinfectiemiddel dat je ook kunt gebruiken;
 • Tijdens de sessie dragen jij en ik  zo nodig een mondmasker / we houden anderhalve meter afstand;
 • Je brengt zelf een mondmasker mee;
 • Eventuele hulpmiddelen e.d. worden na afloop schoongemaakt;
 • Als je gebruik maakt van het toilet, wil ik je vragen je handen wederom goed te wassen. Het toilet, de trapleuningen, de praktijkruimte worden voor en na iedere sessie schoongemaakt;
 • Er zijn slechts twee sessies per dag om voldoende tussenruimte te houden. Eerste blok 11- 13 uur, tweede blok 14.30 -16.30 uur.

 

Disclaimer
Voor alle diensten die ik lever geldt dat er geen sprake is van medische behandeling en er wordt geen medische diagnose gesteld. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen. Je blijft verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Ook worden er geen garanties gegeven, wel een inspanningsverplichting.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld op deze website.